top of page

10. grunner til hvorfor HjemmeFysio kan passe deg

Oppdatert: 26. jul. 2021


1. Timen foregår i kjente og trygge omgivelser: Avtalte timer skjer på din hjemmebane. Det kan for mange være en mer komfortabel setting å ha en konsultasjon i egne kjente omgivelser. Det er du som er på hjemmebane.


2. Trening i eget hjem: Egentrening for mosjon eller ved gjennopptrening etter f.eks skade foregår ofte i eget hjem. Fysioterapeuten kan se muligheter til hvordan treningen kan foregå i ditt hjem. Du vil også få økt kunnskap om trening og veiledning i øvelser.


3. Stress ned med massasje i ditt hjem: Dersom du har hjemmekontor eller av andre grunner ønsker en pause i hverdagen kan du få en massasje på vår behagelige behandlingsbenk.


4. Tidsbesparende: Å få fysioterapeuten hjem vil man spare en del tid på da man slipper reisevei til klinikken og eventuell ventetid på venteværelse.


5. Et godt smitteverns tiltak: Du møter kun fysioterapeuten som kommer hjem til deg og vi følger satte smittervernsregler.


6. Vi tilbyr videokonsultasjon: Man kan finne ut mye over en samtale og du kan få nyttig kunnskap for veien videre. Det er enkelt å komme i kontakt med fysioterapeuten, også er det rimelig.


7. HjemmeFysio passer alle: Fysioterapi passer til alle og alle kan få den hjelpen de trenger i eget hjem. Vi hjelper deg som har smerter eller har opplevd å få et funksjonsfall. Vi hjelper deg som vil komme i gang med hjemmetrening eller kun ønsker en pause i hverdagen med en avslappende massasje. Vi hjelper en du er glad i og kommer dit hen befinner seg.


8. Vi har med oss det som trengs for å gi behandling som fungerer: Vi tilbyr behandling som har evidensbasert effekt og har sterk tro på hjelp til selvhjelp. Vårt mål er at du skal tilegne deg kunnskapen som trengs for å løse det du trenger hjelp med nå og frem i tid.


9. Vi gir også en helhetlig undersøkelse: Vi har en helhetlig tankegang når det kommer til god helse. For et sterkere immunforsvar trengs nok søvn, et godt kosthold, mosjon og ikke for mye stress i hverdagen. Få hjelp med tiltak som kan styrke immunforsvaret.


10. Det er enkelt å få hjelp: Det er enkelt å booke fysioterapeuten hjem til deg eller en du er glad i som kan ha behov av våre tjenester. Videokonsultasjon kan skje fra hvor enn du befinner deg. 

Få hjelpen du trenger med HjemmeFysio :)

Trykk her for å bestille time


kontakt@hjemmefysio.no

Tlf: + 47 462 97 902
215 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page